Actionable BI

Inzicht dat aanzet tot actie

Wil je ook graag in een oogopslag zien welke acties wenselijk zijn? Betere controle over je prestaties en inzicht in factoren die deze prestaties beïnvloeden? Met onze Actionable BI aanpak krijg je beter grip op je prestaties.

Vaak voldoet de informatie die geleverd wordt niet aan de kwaliteit die je wenst. Informatie moet vanuit verschillende plekken in de organisatie worden verzameld en hierdoor beschik je maar ten dele over stuurinformatie die voor jou belangrijk is. Bepalen welke acties je echt verder helpen wordt er niet gemakkelijker op.

Dit kan beter en hiervoor hebben wij een oplossing. Met onze Actionable BI aanpak krijg je inzicht in belangrijke factoren die je resultaten beïnvloeden zodat je sneller weet waar actie gewenst is.

De juiste factoren, direct inzichtelijk

Gezamenlijk identificeren we belangrijke factoren die je helpen acties te definiëren en resultaten te verbeteren.

Een belangrijk aspect van onze aanpak is om gezamenlijk te identificeren welke factoren voor jouw situatie een belangrijke rol spelen. Deze factoren hebben een duidelijke en meetbare invloed op je resultaten en vormen de knoppen waaraan je kunt draaien om eigen resultaten verder te verbeteren.

Daarnaast is de manier waarop deze informatie beschikbaar wordt gesteld cruciaal om je snel en helder inzicht te bieden. Wij helpen je ook om de juiste visualisatie te kiezen, passend voor het type informatie en rekening houdend met de doelgroep.

Gerichte acties nemen

In vier stappen naar inzicht dat aanzet tot actie

In vier stappen ontwerpen we informatievoorziening die aansluit bij je doelstellingen, inzicht in belangrijke factoren biedt en je snel toont waar acties wenselijk zijn. Onze aanpak biedt de volgende voordelen:

  • Inzicht in de factoren die het behalen van eigen doelstelling beïnvloeden
  • Aanscherping van bestaande strategieën
  • KPI’s om op je doelstellingen te kunnen sturen
  • Actionable dashboards: je ziet in een oogopslag waar actie gewenst is
  • Samenhangende informatie op strategisch, tactisch en operationeel level
  • Onderbouwing van strategische beslissingen

Ook meer grip op eigen prestaties? Neem contact op, we maken graag kennis.