TopBI | spreker bij Big data expo | 20-21 sep

07 september 2017

20 en 21 september 2017 is dé 2 daagse vakbeurs voor Big data oplossingen. Het evenement voor geïnteresseerde en experts in het vakgebied van Big data & analytics. Gedurende 2 dagen kan ieder zijn / haar ervaringen uitwisselen, netwerken en vooral nieuwe ideeën opdoen in het aanbod van 90 lezingen en 80 exposanten.

Net als vorig jaar is TopBI ook weer dit jaar actief betrokken met een expert stand en inspirerende presentatie CUSTOMER LIFECYCLE ANALYTICS op wo 20 sep om 10.30 uur zaal 5.

Collega Pim Wennekes deelt hierbij zijn ervaringen (de goede én de slechte) en een bewezen aanpak om te komen tot succesvolle klantinzichten. Aan de hand van concrete cases gaat hij in op de pijlers van analytics trajecten en zoomt in op het belang van samenwerking met de business en het kiezen van de juiste aanpak. En natuurlijk staat hij stil bij ‘de ijsberg’: het belang van een goed data platform. Niet zichtbaar, maar o zo belangrijk om al die slimme analyses te kunnen maken.

Info presentatie of direct gratis inschrijven

Wil je graag meer weten over Big data & Analytics cases en/of nader met onze experts kennismaken?

We bent van harte welkom bij onze stand (nr. 68) voor een kop koffie.

Inspiration Mail

Meld je nu aan voor de TopBI Inspiration Mail en krijg circa zes keer per jaar een verzameling blogs, tips, nieuws en opinie in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.