Donuts en Data een groot succes

24 september 2018

Donuts en Data round table trekt meer dan 140 bezoekers op big data expo

TopBI was de afgelopen twee dagen met een round table event + stand aanwezig op de Big Data Expo in de Jaarbeurs in Utrecht. Onze data scientists Pim Wennekes en Job Ammerlaan begeleidden elke 15 minuten een round table met geïnteresseerden in data en analytics onder het genot van een kop koffie met donuts.  Meer dan 140 bezoekers deden mee aan deze presentatie en discussie over customer lifecycle analysis.

 

Churn case van Bouwmaat

Daarnaast presenteerde Bouwmaat een gezamenlijk project met TopBI aan een groot publiek getiteld “meer klanten behouden met behulp van AI”.

In zijn lezing vertelde manager marketing en e-commerce Nick Vieberink van Bouwmaat hoe zij hun retentieprogramma voeden met de uitkomsten van het machine learning initiatief “churn prediction”.

Een topdag met veel nieuwe ontwikkelingen. Heb je de donuts gemist? Neem even contact op voor een eigen donuts en data sessie!

Inspiration Mail

Meld je nu aan voor de TopBI Inspiration Mail en krijg circa zes keer per jaar een verzameling blogs, tips, nieuws en opinie in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.