Dutch Data Dude op bezoek bij TopBI

18 oktober 2018

Snelle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied, een aspect dat het zo leuk maakt hierin te werken. Gisteren was Jeroen ter Heerdt, A.K.A. Dutch Data Dude bij ons op bezoek om de recente ontwikkelingen op het vlak van BI, Analytics en AI bij Microsoft met ons te delen.

Tevens als onderdeel van zijn Farewell Tour omdat Jeroen voor drie jaar naar de Verenigde Staten verhuist, waar hij voor Microsoft in Seattle aan de slag gaat. We zullen hem hier in Nederland missen!

 

 

 

 

 

Allereerst wederom een nieuwe TopBI collega die zichzelf even kon voorstellen aan het hele team. Robin Huizinga deed dat op ludieke wijze, waarna we via een aantal algemene updates doorgingen naar een energieke en interactieve sessie van Jeroen ter Heerdt.

Mooie producten binnen het Microsoft Azure platform passeerden de revue. Producten waar veel TopBI collega’s al dagelijks mooie oplossingen voor onze opdrachtgevers mee ontwikkelen, maar ook nieuwere producten waarvan Microsoft verwacht dat ze de komende periode zullen groeien in gebruik. Naast Azure werden natuurlijk ook ontwikkelingen met on premise Microsoft producten gedeeld, en Microsofts visie hoe on premise en cloud met elkaar samen zouden moeten werken.

Erg interessant en bovenal attractief verteld door de Dutch Data Dude. Uiteraard maakten we de avond compleet met onze gezellige borrel als afsluiter.

Inspiration Mail

Meld je nu aan voor de TopBI Inspiration Mail en krijg circa zes keer per jaar een verzameling blogs, tips, nieuws en opinie in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.