Interim professionals

Flexibele inzet van experts tot complete uitvoering van projecten

Tijdelijke versterking van je team of project met ervaren professionals die het vak verstaan. Niet alleen op het vlak van tools en technologie, maar ook in communicatie en nemen van verantwoordelijkheid. TopBI’ers hebben passie voor hun vakgebied en zijn continue actief zichzelf te ontwikkelen en ervaringen te delen.

We hebben alle expertise in huis voor detachering van professionals tot complete uitvoering van projecten.

Naast ons eigen team maken we gebruik van een breed ecosysteem van zelfstandige professionals. In combinatie met een lang trackrecord in ons vakgebied weten we snel de juiste match te maken. We hechten veel waarde aan leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en fit bij de organisatie.

Technologie en tools

Sterke specialisten, eigen best practices en oplossingen

Wij hebben expertise van technologie en tools van toonaangevende software leveranciers. Hiermee realiseren we flexibele informatietoepassingen die schaalbaar en onderhoudbaar zijn. Of het nu op eigen locatie is of vanuit de cloud, bij ons ben je bij het goede adres voor:Partnerships waarin we strategisch samenwerken met eigen best practices en oplossingen:

 

 

 

Als Gold Microsoft partner en Cloud Solution Provider hebben we brede technische expertise op vlak van Azure Data & Analytics, SQLServer, Power BI en hebben we eigen oplossingen en services. Denk hierbij aan services om de ontsluiting van je brondata naar een data platform automatisch te genereren tot en met een hosted BI & analytics service op basis van Azure. Met gepaste bescheidenheid kunnen we zeggen dat we voorop lopen met slimme Microsoft Azure Data & Analytics oplossingen, Power BI visualisaties.

Microsoft gold partner

Als implementatie partner voor QlikView en QlikSense hebben we praktische templates ontwikkeld. Navigatie, story-telling, data visualisatie, dashboarding, stoplichten, gebruik van meta data, meertaligheid: over al deze zaken is nagedacht en hebben we opgenomen in onze QlikView templates.
Dat zorgt voor snellere ontwikkeling en hogere kwaliteit in projecten. Tevens hebben we ervaring met NPrinting en GeoQlik.

Vanuit ons expertise en ervaring hebben we praktische best practices en sterke data visualisaties ontwikkeld. Praktisch inzetbaar voor efficiënte realisatie van Tableau oplossingen.

Op zoek naar een specialist of oplossingen die je helpen innoveren? Neem contact op, we maken graag kennis.