TopBI off-site event in Barcelona

12 oktober 2016

Op 7 & 8 oktober heeft TopBI met het hele team een off-site event gehad in Barcelona. Doel van het event was om samen van gedachten te wisselen over de strategie van TopBI voor de komende 5 tot 10 jaar. Ter inspiratie brachten we een bezoek aan het Barcelona Supercomputing Centre. Daar werd duidelijk dat de nieuwste technologie ons in staat stelt om bijzondere toepassingen te realiseren. Zo werd uitgebreid ingegaan op de mogelijkheden om big data vraagstukken op te pakken, zoals bijvoorbeeld moleculair onderzoek in de medische sector.

In de strategische sessies werd uitgebreid stilgestaan bij de toekomst van TopBI. Vragen als “waar staan we?” en “waar gaan we naar toe?” werden vanuit verschillende invalshoeken bekeken.

Het laat zich raden dat er naast hard werk ook ruimte was om in de avonduren te genieten van het goede eten en drinken dat Barcelona te bieden heeft.

We zijn unaniem tot de conclusie gekomen dat het een leerzame en plezierige manier was om als team vooruit te kijken.

Inspiration Mail

Meld je nu aan voor de TopBI Inspiration Mail en krijg circa zes keer per jaar een verzameling blogs, tips, nieuws en opinie in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.