Teammeeting Juli 2018

12 juli 2018

Gisteravond was weer onze maandelijkse teammeeting, dit keer stond deze in het teken van de WK wedstrijd Kroatië tegen Engeland.

Vanaf 17.00 uur druppelden de diverse collega’s al binnen om vervolgens, langs het uitgebreide buffet, gezamenlijk een hapje te eten.
Met de buikjes gevuld gingen we al snel door naar de start van de avond met een volle agenda zodat we om 20.00 uur samen de wedstrijd konden kijken.

Bij de ‘TopBI’ update werd in vogelvlucht een update gegeven over de vaste agendapunten: nieuwe collega’s, nieuwe klanten & opdrachten, cijfers, marketing en strategie. Bij dit laatste topic heeft Jeroen (manager projects & delivery) een update gegeven over de mooie groei & verdubbeling van het aantal klanten die hun oplossingen bij TopBI in beheer hebben.
Tevens gaf Marc een korte update over ons speerpunt Innovatie waarbij 2 teams met hun ideeën aan slag zijn om de Value proposition canvas met echte klanten te toetsen.

Verder op de agenda waren er 2 aansprekende klantcases die werden gepresenteerd door leden van het projectteam.
– Groot schoonmaakbedrijf waar we dmv Analytics de benodigde capaciteit kunnen voorspellen
– Internationale groothandel waar we een complete oplossing bouwen met een data platform en dashboard visualisaties

We hebben het mooi op tijd weten af te ronden, zodat we om 20.00 uur met een drankje klaar stonden voor een levensgroot scherm!

Inspiration Mail

Meld je nu aan voor de TopBI Inspiration Mail en krijg circa zes keer per jaar een verzameling blogs, tips, nieuws en opinie in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.