TopBI verhuist naar HNK Den Haag

30 maart 2017

TopBI is inmiddels alweer ruim 10 jaar onderweg en vanaf de start gevestigd in Rijswijk, het gebouw ‘De Olifant’. We vonden het tijd worden om ons onderkomen te vernieuwen om zodoende verdere groei te faciliteren.

Voor onze consultancy organisatie is het belangrijk dat wij onze medewerkers een locatie bieden waar ze zich thuis voelen. En tevens waar we op piekmomenten gebruik kunnen maken van extra ruimte in de vorm van vergaderruimtes en flexwerkplekken. Bij HNK Den Haag hebben wij een locatie die qua flexibiliteit en stijl perfect bij ons bedrijf past!

Het Nieuwe Kantoor (HNK) is een nieuw concept met flexibele werkplekken, kantoorruimtes en faciliteiten. Een warme omgeving waar flexibiliteit en full-service een nieuwe betekenis hebben. TopBI is inmiddels ingetrokken in het HNK Den Haag op de 7de verdieping. Daar hebben we een ruime kantoorruimte met diverse vergaderruimtes. Mocht je in de buurt zijn kom dan gerust langs!

Ons nieuwe adres:
Oude Middenweg 17, 2491 AC Den Haag | 7e etage

Ons telefoonnummer is ongewijzigd 070 4060966

Inspiration Mail

Meld je nu aan voor de TopBI Inspiration Mail en krijg circa zes keer per jaar een verzameling blogs, tips, nieuws en opinie in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.