Advanced Analytics

Haal meer waarde uit data

Steeds meer organisaties investeren in advanced analytics. En terecht: Met advanced analytics kun je o.a. individueel klantgedrag voorspellen (acquisitie, conversie en churn) om daarmee klanten te behouden en de relatie verder te ontwikkelen. Of wat te denken van best-next-offer, waarbij je precies die producten en diensten aan klanten aanbiedt waar zij het meest behoefte aan hebben. We vertellen je graag de mogelijkheden en hoe je dat succesvol doet.

 

Hoe kan je praktisch aan de slag?

Voor succesvolle analytics trajecten zijn vier elementen noodzakelijk. Je hebt ze allemaal nodig, maar je hoeft ze niet alle vier zelf te doen. TopBI ondersteunt organisaties op alle onderdelen.

Case for change
Welke business benefits ga je uit analytics halen die het verschil maken

Approach
Onze in de praktijk bewezen aanpak. Iteratief en borging met business

Skills
Goede mix van de juiste mensen die elkaar versterken

Data platform
Goed organiseren van je data fundament en inzet van technologie

Wat we doen

TopBI geeft strategisch advies, voert projecten uit volgens onze bewezen aanpak en vervult diverse rollen (business lead, data engineers, data visualisatie en data scientists) op basis van detachering.

Learn how to fly with analytics

Zelf ervaren, ontdekken en praktisch aan de slag met voorspellen?

Tijdens een inspiratieworkshop “Learn how to fly with analytics” delen we in vogelvlucht de vier elementen voor succesvolle Analytics en inspirerende klantcases. Vervolgens gaan we gezamenlijk praktisch aan de slag met het definiëren van passende use cases en next steps om deze te verzilveren.