Beheer & support

Volledig ontzorgd en informatie overal eenvoudig toegankelijk

Als business gebruiker of ICT verantwoordelijke wil je je geen zorgen hoeven maken over de beschikbaarheid en continuïteit van je informatievoorziening. Je moet kunnen vertrouwen op de inzichten die BI en analytics toepassingen je dagelijks keer op keer bieden. Dit bespaart je veel tijd, zodat je nog beter op je core business kunt richten en kosten kan besparen. Kortom: BI en Analytics altijd beschikbaar, zonder omkijken naar vakkundig beheer.

Flexibiliteit, 100% kwaliteit

SLA flexibel aanpasbaar en schaalbaar met voorspelbare kosten

Het TopBI beheerteam verzorgt dagelijks de continuïteit en beschikbaarheid van je informatievoorziening. Met een brede kennis van data platform, Dashboard en Analytics toepassingen staan we garant voor adequate ondersteuning.
We werken met korte lijnen en duidelijke (SLA)afspraken die we frequent met elkaar evalueren. We treden hierbij graag op als partner die meedenkt met inbreng van best practices en technische innovaties voor optimalisatie.

Wat we doen om je te ontzorgen

Service die past bij de wensen en groei van je organisatie

Met onze Microsoft Azure services en Qlik beheerservices bewegen we mee met de (groei)fase en wensen van je organisatie. Van flexibele ondersteuning op locatie tot volledige ontzorging voor beheer en ontwikkeling van je omgeving. Dit op basis van BI en analytics als dienst, zonder omkijken naar hardware en software.

Meer weten welke service bij je organisatie en situatie past? Neem dan contact op, we maken graag kennis.