Cloud services

Schaalbare Azure services, direct beschikbaar en ontzorgd in beheer

Het liefst wil je het benodigde (klant)inzicht en analyse mogelijkheden direct beschikbaar hebben voor gebruik, net zo eenvoudig als water uit de kraan. BI en Analytics, maar dan zonder omkijken naar infrastructuur, software en vakkundig beheer.

Sneller innoveren met Microsoft Azure

Direct aan de slag, zonder je druk te hoeven maken om de techniek

Of je nu snel aan de slag wil met dashboard toepassingen of voorspellende analyses op basis van Machine Learning. We helpen organisaties om eenvoudig de stap te maken naar de Cloud.
Op basis van een helder stappenplan migreren we bestaande oplossingen naar Microsoft Azure of creëren we nieuwe BI & analytics toepassingen in de Cloud.

Wat levert TopBI Cloud services

Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) leveren we BI en analytics als dienst, van dashboards tot (Big)data platformen en advanced analytics toepassingen. We hebben zorgvuldig een platform samengesteld op basis van Microsoft Azure wat naadloos integreert met eigen on-premises omgeving. Hiermee ben je als organisatie snel operationeel en kunnen tijdrovende- en vaak kostbare investeringen voor hardware en software achterwege blijven. Je betaalt immers alleen voor gebruik en initiële opstart.

TopBI cloud services levert:

  • Schaalbaar en betaalbaar platform: Snel op- en afschalen om te voldoen aan de vraag, dus je betaalt alleen voor wat je gebruikt
  • Hoge beschikbaarheid (99,95%) en continuïteit met ingerichte service voor back-up en antivirus
  • Azure SQL DWH voor data opslag, integratie en analyse
  • (Big)data analytics omgeving obv Data Lake store / Analytics en HDInsight met Hadoop-, HBase- of Apache Storm
  • Microsoft Power BI voor dashboards & rapportages
  • On-premises integratie met je eigen (bron)systemen en domeinkoppeling voor security met single sign-on

Snel operationeel en direct beginnen? Neem contact op, we maken graag kennis.