Marc Rumkorf, Business Intelligence consultant

Expertise:         Informatie- en Business analyse BI/DWH
Interesses:       Fotografie, koken, muziek, vrienden, reizen
Achtergrond:  Informatiekunde

Waarom TopBI?

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij TopBI, nog altijd met veel plezier. Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben bij een grote ICT dienstverlener begon ik me zelf af te vragen of ik nog wel op de juiste plek zat. Voelde ik me nog betrokken bij mijn werkgever? En al snel kwam ik erachter dat dit niet het geval was.

Betrokkenheid & persoonlijke aanpak

Daarmee was al snel de keuze gemaakt voor een club specialisten, waar je veel meer betrokken bent bij alle onderdelen van de organisatie en waar je echt ervaart dat je met elkaar het bedrijf vormt. BI was en is voor mij het werkgebied waar ik met plezier in werk en om als bedrijf puur en alleen daar mee bezig te zijn sprak mij zeer aan.

Eigen ontwikkeling & ambitie

Professionaliteit, skills, een eigen visie op BI/DWH, maar ook betrokkenheid en het gevoel dat je met elkaar iets aan het opbouwen bent gaven voor mij de doorslag om voor TopBI te kiezen. Ik ben nu betrokken bij marketing activiteiten en kan een steentje bijdragen aan het verder doorontwikkelen van de TopBI visie op BI/DWH.

Teamwork & Fun

Naast werk en vakinhoudelijke meetings is er ook tijd voor fun. Tijdens de teammeetings praat je bij met collega’s over werk en privé en voel je je met elkaar TopBI. Een professionele club mensen die weten wat ze willen en goed zijn in wat ze doen, maar daarnaast ook betrokken zijn en met elkaar succes nastreven.